Easy work stay

Easy work stay is een onderneming die buitelandse werknemers betaalbaar beumebeld logement aanbiedt. Dit doen ze door zelf panden te bemeubelen en de berschikbare panden in kaart te brengen.Hierdoor willen ze het aanbod beter afstemmen op de huisvestingsnoden van groepen buitenlandse werknemers met oog voor flexibiliteit.

Voor dit project stonden wij in voor de gehele visuele branding van Easy work stay. Van logo ontwerp en de huisstijl tot de website en het opzetten van de Social Media accounts. Ook werd er een uitgebreide Google Ads campagne opgezet met zoekwoorden onderzoek.

Diensten

• Logo ontwerp
• Visitekaartjes
• Huisstijl
• Website
• Opzetten Google Ads campagnes
• E-mail handtekening
• Opzetten Social Media accounts

Mioo Design - EWS Project Intro - Creatief reclamebureau Roeselare & Communicatiebureau Roeselare - Grafisch ontwerp - Freelancer - West-Vlaanderen - Brugge - Kortrijk

Challenges

• Implementatie van nieuw bedrijf in de markt
• Hoe zoeken potentiële klanten naar de diensten van Easy work stay
• Professionele uitstraling creëeren

Solution

• Ontwerp van een professioneel logo met bijhorende huisstijl
• Onderzoek naar hoe potentiële klanten hun zoektocht naar logement starten; welke zoekwoorden geven ze in, waarmee zoeken ze, …
• Website die uitermate geoptimaliseerd is om makkelijk gevonden te worden binnen Google en andere zoekmachines
• Ontwerp en programmatie van e-mail handtekening
• Opzetten Google Ads campagnes om het bereik nog verder te vergroten
• Aanmaken van Social Media profielen en pagina’s

Mioo Design - Easy Work Stay Logo ontwerp - Creatief reclamebureau Roeselare & Communicatiebureau Roeselare - Grafisch ontwerp - Freelancer - West-Vlaanderen - Brugge - Kortrijk

Logo ontwerp

Wat triggert buitenlandse werknemers bij het zoeken naar een verblijf? Waaraan moet het logo voldoen om duidelijk te maken waar Easy Work Stay voor staat? Hoe voelt de correcte doelgroep zich aangetrokken?

Allemaal zéér belangrijke vragen voor er tot een definitief logo kan gekomen worden.

De hamvraag; is belangrijk voor buitenlandse werknemers?

In het logo ontwerp kunnen we al deze specifieke noden terugvinden, wat dus ook als uitgangspunt voor dit ontwerp geldt. Een logo dat in één oogopslag duidelijk maakt waar Easy work stay voor staat!

Voor de basiskleuren is er uitgegaan van zwart en geel. Geel dat staat voor kennis en behulpzaamheid, kwaliteiten die men van Easy work stay mag verwachten.

Visitekaartje

Uiteraard was er naast een duidelijk logo ontwerp ook nood aan een eenvoudig ontwerp voor het visitekaartje.

Hierbij is het logo duidelijk naar voren gebracht door dit de helft van het visitekaartje te laten innemen.

Om het visitekaartje een uiterst kwalitatieve en klassevolle uitstraling te geven, hebben wij dit laten drukken met een matte selofaan coating.

Mioo Design - Easy Work Stay Visitekaartje ontwerp - Creatief reclamebureau Roeselare & Communicatiebureau Roeselare - Grafisch ontwerp - Freelancer - West-Vlaanderen - Brugge - Kortrijk
Mioo Design - Easy Work Stay Huisstijl ontwerp - Brandbook - Creatief reclamebureau Roeselare & Communicatiebureau Roeselare - Grafisch ontwerp - Freelancer - West-Vlaanderen - Brugge - Kortrijk

Huisstijl

De huisstijl omvat alle visuele elementen ontworpen voor Easy work stay.

De kleurencombinaties, gebruikte lettertypes, het logo, de visitekaartjes,… En de manier waarop het logo bij toekomstige ontwerpen gebruikt moet worden om zo de identiteit van Easy work stay te waarborgen.

Website, E-mail handtekening en Google Ads Campagnes

Op dit ogenblik zit de website nog in zijn ontwerpfase, toch is er zo snel mogelijk een basispagina aangemaakt om zo gemakkelijk contact te leggen met potentiële klanten.

Bij deze website is uiteraard rekening gehouden met SEO, een manier van programmatie en optimalisatie, dit om zo hoog mogelijk te scoren in zoekmachines waaronder Google.

Buiten een heel sterke website ranking binnen de organische resultaten, was er ook de wens google Ads campagnes op te zetten, betalende zoekadvertenties.

Elke uitgaande communicatie verdient de nodige aandacht, zo ook e-mails.
Om de e-mail communicatie op een professionele manier vorm te geven werd er een e-mail handtekening ontworpen waarbij de contactgegevens duidelijk zichtbaar zijn.

Na de eerste maanden na het uitwerken van de grafische identiteit kan Easy Work Stay spreken van een succes verhaal. Zo zijn het merendeel van de appartementen en locaties voor de komende maanden vol geboekt.

www.easyworkstay.be

Mioo Design - Easy Work Stay Website ontwerp - Brandbook - Creatief reclamebureau Roeselare & Communicatiebureau Roeselare - Grafisch ontwerp - Freelancer - West-Vlaanderen - Brugge - Kortrijk

Zelf nood aan duidelijke communicatie? Neem snel contact met ons op en laten we kijken hoe wij u en uw onderneming vooruit kunnen helpen.