Het belang van een professioneel-bedrijfslogo bij startups - Blogpost hero - Logo ontwerp -Communicatiebureau Mioo Design

Waarom WordPress de juiste keuze is voor jouw bedrijfswebsite

WordPress is een open-source platform om websites te creëren. Het is het eenvoudigste en krachtigste website content management system (of CMS) die er bestaat. Dit doordat na het opleveren van de website door je websitepartner, je op een eenvoudige manier snel aanpassingen kunt maken aan de tekst en afbeeldingen, pagina’s kunt toevoegen, …

WordPress is uitstekend voor een grote verscheidenheid aan websites.

Dit maakt van WordPress het beste platform om jouw bedrijfswebsite mee te beheren.

De voordelen een WordPress bedrijfswebsite op een rijtje

• Het populairste CMS-systeem? WordPress!

WordPress is het populairste open-source CMS-platform. Doordat WordPress websites op een eenvoudige en structurele manier zijn opgebouwd, kan iedere web ontwikkelaar verder bouwen aan je bedrijfswebsite. Je hangt dus niet gedurende de hele levensduur van jouw website vast aan één en dezelfde websitebouwer.

Uiteraard is het steeds aangewezen één partner te hebben die je website verzorgt. Het vergemakkelijkt evenwel het proces om toch van websitepartner te veranderen indien er iets misloopt.

• De gebruiksvriendelijk van WordPress

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem om websites te ontwikkelen en te beheren. Dit is een groot voordeel om na het ontwerpen van de website zelf kleine aanpassingen te verwezenlijken. Doordat je dit eenvoudig zelf kan doen, ben je minder afhankelijk van een websitebouwer om elke aanpassing uit te voeren.

Dit kan op termijn dus zorgen voor een grootte kostenbesparing.

• WordPress bedrijfswebsites zijn flexibel en uitbreidbaar

De basis van WordPress heeft al een hele reeks standaard functionaliteiten die je kunt gebruiken. Mis je toch nog iets? Dan kan WordPress vrij eenvoudig uitgebreid worden.

Doordat WordPress zo flexibel en uitbreidbaar is, kan je achteraf nog functionaliteiten toevoegen zonder je zorgen te hoeven maken of dit binnen de huidige structuur van je website past.

• Google houdt van WordPress

WordPress websites zijn SEO friendly. Dit betekent dat Google duidelijk je WordPress website kan lezen. Hierdoor scoor je hoger in de zoekresultaten op Google.

Natuurlijk komt dit niet volledig out of the box en moet er nog persoonlijke aandacht besteed worden aan jouw websites Google optimalisatie, maar WordPress bezorgt je al een goede basis.
Je websitebouwer zal je hier uiteraard meer informatie over kunnen geven en je voorstellen je website verder te optimaliseren voor Google en andere zoekmachines.

Wat nu?

Zoals ik hierboven heb proberen uitleggen, is WordPress een heel flexibel systeem met veel mogelijkheden. WordPress is het systeem waarmee je mooie en vooral goede bedrijfswebsites kunt bouwen. Voor onze klanten bouwen we alle bedrijfswebsites in WordPress. Wil je meer weten over de mogelijkheden van WordPress of ben je niet tevreden van je eigen bedrijfswebsite, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Meer nodig dan enkel een bedrijfswebsite, maar ook een webshop? Dan is WordPress misschien niet het ideale CMS-systeem voor jou. Wens je hier meer informatie over? Neem ook dan zeker vrijblijvend contact met ons op op. Zo gidsen wij je verder naar de ideäle oplossing die bij je past.